31.3.17

Μυστήριο με τη σιωπή Μητσοτάκη για τη ΜΚΟ στην Καραϊβική...


Εντύπωση προκαλεί η απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης από τον προέδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και η...
μυστηριώδης «αφωνία» που επικρατεί στην επικοινωνιακή του ομάδα εδώ και ένα 24ωρο, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Κοτζιά, σχετικά με τις «σκοτεινές» χορηγίες σε ΜΚΟ για την Καραϊβική, επί των ημερών της Ντόρας Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών.

Από τη στιγμή που η εν λόγω αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε πάνω από 5 ανακοινώσεις, ωστόσο καμία από αυτές δεν σχετίζεται με την επίμαχη υπόθεση.

Οι μόνες αντιδράσεις για το «καυτό» ζήτημα ήταν μόνο από τους «πρωταγωνιστές» της ιστορίας, την Ντόρα Μπακογιάννη (απάντησε μέσω του πολιτικού της γραφείου και όχι μέσω του γραφείου Τύπου της ΝΔ) και τον Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Σήμερα μάλιστα, το υπουργείο Εξωτερικών επανήλθε στο θέμα απαντώντας στην κ. Μπακογιάννη, αλλά επισήμως η ΝΔ απέφυγε ξανά να πάρει θέση.

«Μούδιασμα» της ηγετικής ομάδας της ΝΔ να διαχειριστεί μια τέτοια υπόθεση; Έμμεσο «άδειασμα»;

Πάντως, αποτελεί κοινό μυστικό πως οι σχέσεις των δύο αδερφών έχουν περάσει αρκετές διακυμάνσεις, ιδίως μετά από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να θέσει υποψηφιότητα το 2015 για την ηγεσία του κόμματος...

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: