31.3.17

Θρίλερ με τον γνωστό επιχειρηματία που απήγαγαν στην Κρήτη...

Θρίλερ με τον γνωστό επιχειρηματία που απήγαγαν στην ΚρήτηΣε εξέλιξη βρίσκεται στην Κρήτη η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό γνωστού επιχειρηματία του νησιού, τον οποίον...
απήγαγαν χθες, Πέμπτη. Ήδη στο Ηράκλειο βρίσκονται ειδικοί διαπραγματευτές, ενώ από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι η επιχείρηση ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη από επαγγελματίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δράστες φρόντισαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, καθώς έκαψαν τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν (ένα όχημα 4x4 και μια BMW), τα οποία μάλιστα είχαν κλαπεί από το 2016. Κάτι που υποδεικνύει ότι η όλη επιχείρηση είχε σχεδιαστεί εδώ και αρκετό καιρό.

Οι απαγωγείς φέρεται να έχουν επικοινωνήσει ήδη με την οικογένεια του επιχειρηματία, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα. Μάλιστα, η Αστυνομία έχει εκτιμήσει πως οι δράστες γνωρίζουν τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστούν την υπόθεση, κάτι που την έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι θα τηρήσουν την όποια συμφωνία υπάρξει.

Η απαγωγή έλαβε χώρα στην περιοχή των Καλεσσών, όπου και περίμεναν τον επιχειρηματία, τον οποίον αφού πρώτα χτύπησαν, στη συνέχεια τον άρπαξαν, πιθανότατα με την απειλή όπλου.

Στη συνέχεια, παράτησαν τα οχήματά τους και τους έβαλαν φωτιά, για να εξαφανιστούν με ένα τρίτο όχημα.

Οι Αρχές ελέγχουν το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, καθώς και το υλικό από τις κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών, προσπαθώντας να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν. Σε αυτό ίσως βοηθήσει το κινητό του, το οποίο βρέθηκε μέσα στο εγκαταλειμμένο όχημα...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: