31.3.17

Ο «σημαδεμένος» Ντέιβιντ Μπέκαμ...


Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέκαμ
Δείτε την φωτογραφία...
Κανείς δεν πίστευε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα μπορούσε να...
γίνει τόσο, μα τόσο πολύ άσχημος. 

Όμως, ο πρώην άσος των γηπέδων αποχωρίστηκε το όμορφο πρόσωπο και το ζεστό του βλέμμα για χάρη των σκηνοθετικών απαιτήσεων του Γκάι Ρίτσι και τη συμμετοχή του στην ταινία «Βασιλιάς Αρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού».

Ο Μπέκαμ έδειξε στους χιλιάδες ακολούθους του στο Instagram μία φωτογραφία του, δίνοντάς τους μία γεύση από την αλλαγή που έγινε στο πρόσωπό του με βαθιά σημάδια και χαλασμένα δόντια, γράφοντας κάτω από αυτήν «μία βίαιη μέρα στο γραφείο». 

Για την αλλαγή αυτή μίλησε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Τσάρλι Χάναμ, λέγοντας ότι για αυτό ευθύνεται ο ίδιος. 

«Είναι στο συμβόλαιό μου, πρέπει να είμαι το μοναδικό όμορφο πρόσωπο στην οθόνη», είπε ο Χάναμ και πρόσθεσε: «Έτσι είπα: δεν μπορεί να παίζει εδώ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με αυτά τα μπλε παιδιάστικα μάτια και τα λαξευμένα ζυγωματικά. Σημαδέψτε τον, αλλιώς δεν παίζει στο τρέιλερ μου».



Πάντως, ο Χάναμ εξομολογήθηκε ότι ο Ρίτσι σκέφτηκε να κρατήσουν μυστική την εμφάνιση του Μπέκαμ στην ταινία λέγοντας ότι «είχαμε μία έντονη αισιοδοξία ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε μυστική τη συμμετοχή του Μπέκαμ στην ταινία». 

Όπως εξήγησε ο Χάναμ ήταν «να παίξουμε τη μισή σκηνή με τον Μπέκαμ σημαδεμένο και κανένας δεν θα καταλάβαινε ότι είναι αυτός και τώρα θα γύριζε από την άλλη πλευρά και θα γινόταν η μεγάλη αποκάλυψη».

Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: