31.3.17

«Πάγος» και από ΔΝΤ για άμεση συμφωνία...


Απομακρύνεται κι άλλο το ενδεχόμενο άμεσης συμφωνίας και επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα καθώς πριν από λίγο...
-και μετά τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ- πηγές από το ΔΝΤ δήλωσαν πως είναι οι διαφορές παραμένουν και είναι πολύ νωρίς για εικασίες σχετικά με την προοπτική επίτευξης μιας συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου (mignatiou.com) από πηγές που παρακολουθούν από κοντά τις διαπραγματεύσεις τονίστηκε πως οι συζητήσεις των δανειστών με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται και στο σημείο αυτό πρέπει να δοθεί η ανάλογη σημασία.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η δήλωση έγινε μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τις πληροφορίες περί επανόδου των δανειστών στην Αθήνα, είπε: «Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, αλλά οι διαφορές παραμένουν και είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες σχετικά με την προοπτική για την επίτευξη μιας συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων», τόνισε ο εκπρόσωπος του Ταμείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mignatiou.com, παρατηρείται μία πολύ σκληρή αντιπαράθεση των εκπροσώπων της κυβέρνησης με την ομάδα του ΔΝΤ, η οποία εμποδίζει την επίτευξη συμφωνίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στιγμές που οι απόψεις «είναι πολύ μακριά» αλλά και περιπτώσεις που σημειώνονται οι αναγκαίες υποχωρήσεις.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: