31.3.17

Σταθάκης για ΔΕΗ: Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις...


BINTEO...
"Είμαστε μπροστά σε πολύ δύσκολες αποφάσεις αλλά η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να...
στηρίξει τη ΔΕΗ και να παραμείνει ο πυλώνας του ενεργειακού μας συστήματος, και να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια αυτός ο συσσωρευμένος πλούτος να παραμείνει στα χέρια του ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος" δήλωσε ο Γιώργος Σταθάκης από το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου στην Κοζάνη.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρακολούθησε επίδειξη ελεγχόμενης ανατίναξης σκληρών πετρωμάτων, μέσω της οποίας γίνεται η αποκάλυψη των κοιτασμάτων λιγνίτη, χαρακτήρισε εντυπωσιακό το ορυχείο -το μεγαλύτερο των Βαλκανίων- και ευχήθηκε καλή δουλειά στους εργαζόμενους.



Το κυβερνητικό στέλεχος μετείχε, επίσης, σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία διοίκησης του ορυχείου του Νοτίου Πεδίου, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ νομού Κοζάνης και ενημερώθηκε από υπηρεσιακά στελέχη της ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του ορυχείου Νοτίου Πεδίου, Κώστας Θεοδωρίδης και ο διευθυντής του λιγνιτιού κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, Στέφανος Παλαβός.

Αμέσως μετά, ο ΥΠΑΠΕΝ επισκέφθηκε την πέμπτη μονάδα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα και το απόγευμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

πηγη kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: