1.11.22

«Βράζουν» οι βουλευτές της ΝΔ...


...για τα χαΐρια του Πάτση...

Στα κάγκελα είναι «γαλάζιοι» βουλευτές για την υπόθεση του Ανδρέα Πάτση. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει «μουδιάσει», ενώ λίγοι είναι αυτοί που ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις των τηλεοπτικών σταθμών για... εμφάνιση, καθώς νιώθουν απολογούμενοι. 

Κορυφαίο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έλεγε στο topontiki.gr ότι ο Ανδρέας Πάτσης βρέθηκε υποψήφιος στα Γρεβενά, εις βάρος άλλων υποψηφίων και παρά τις προειδοποιήσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος η απόφαση ήρθε από τα… κεντρικά. 

Ο κ. Πάτσης ήταν αρκετά δραστήριος στην περιφέρεια του προεκλογικά, με συνεχείς εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσίες σε τοπικά γλέντια και συγκεντρώσεις, ωστόσο, πολλά ήταν τα τοπικά στελέχη που έλεγαν ότι η υποψηφιότητα του ήταν λάθος για το νομό αλλά και για το κόμμα. Όπως έδειξε η ιστορία αυτά τα πρόσωπα δεν εισακούστηκαν. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έχουν ζητήσει την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για να δοθεί το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και για να τονωθεί το ηθικό τους. Δέκτης των παραπόνων είναι ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Ιωάννης Μπούγας...  

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: