29.11.22

Το κάστρο Windsor, ο Τζαβάρας...


...και η μεγάλη καρδιά του Κοντολέοντα...

Ένα δίκιο πρέπει να του το δώσουμε του πρωθυπουργού. Να είσαι στο Λονδίνο, να ετοιμάζεσαι για επίσκεψη στο Κάστρο Windsor όπου θα συναντήσεις τον νέο Βασιλιά τoυ Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολο τον 3ο, ο οποίος (όπως βλέπετε στην φωτογραφία υποδέχεται εγκάρδια το πρωθυπουργικό ζεύγος) και να σε... απασχολεί τι θα ψηφίσει ο Τζαβάρας κι ο Βλάχος στην επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές; Ε δεν πάει. Γι αυτό και το ανέθεσε στον Θανάση Μπούρα το πρόβλημα κι αυτός το έλυσε μια χαρά.

Αφήστε που μετά από μια τέτοια επίσκεψη, σε συνθήκες απόλυτης χλιδής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει από εβδομάδα να τρέχει πάλι στις γειτονιές και να κάνει «το παιδί του λαού». Καθότι μυρίζει εκλογές και δυστυχώς σε αυτή την χώρα έχουμε αποκτήσει αυτή την κακιά συνήθεια να ψηφίζουμε και να μην κληρονομείται η εξουσία.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αυτό που μπορούμε πάντως να εικάσουμε από την χθεσινή κατάθεση του Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών είναι ότι αυτός ο Παναγιώτης Κοντολέοντας (πρώην διοικητής της ΕΥΠ) πρέπει να είναι …μεγάλη καρδιά. Δέχεται αγόγγυστα πρώτα τον πρωθυπουργό και μετά τον ανιψιό του να «τα ρίχνουν» όλα σε αυτόν.

Γιατί αν πιστέψουμε όσα κατατέθηκαν ο διοικητής ήταν αυτός που από μόνος του αποφάσισε να παρακολουθήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Όπως – φανταζόμαστε- κι οποιονδήποτε άλλον προκύψει στην συνέχεια.

Υποθέτουμε βέβαια ότι η μεγαλοθυμία του πρώην διοικητή της ΕΥΠ σχετίζεται και με το απόρρητο που καλύπτει τις δραστηριότητες της θέσης του. Τέτοιο που να μην διευκολύνει, εισαγγελικές έρευνες...

Επισυνδέσεις

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: