2.11.21

Φυλαχτείτε μόνοι σας...


Οι μαρτυρίες και τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ήταν  πιωμένος, οδηγούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, παραβίαζε διαδοχικά το κόκκινο και έκανε κόντρες με το πολυτελές αυτοκίνητό του. Και έγινε αυτό που, προφανώς, πάμπολλες προηγούμενες φορές από τύχη δεν είχε συμβεί: σκότωσε έναν άνθρωπο! 

Έναν... 47χρονο πατέρα, έναν εργαζόμενο νύχτα, έναν διανομέα φαγητού. ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ! Αλλά δεν του αφαίρεσαν έστω για λίγες ημέρες την ελευθερία. «Καθάρισε» έναν άνθρωπο και καθάρισε προσωρινά με τη Δικαιοσύνη.

Είναι πολύ πιθανό ότι θα καθαρίσει και στο μέλλον με ποινές ασύγκριτα μικρότερες από την ανυπολόγιστη αξία τής ανθρώπινης ζωής, όποια και αν είναι αυτή. Αρκεί ένας καλός δικηγόρος –από εκείνους τους ταχυδακτυλουργούς που, ας πούμε, το «τύφλα στο μεθύσι» το μετατρέπουν σε «ένα ποτηράκι παραπάνω». 

Και έτσι στέλνεται το μήνυμα σε όσους κρατάνε τιμόνι στα χέρια τους σαν οπλοπολυβόλο. Ότι, δηλαδή, μπορεί να σκοτώσουν, αλλά τις επόμενες ώρες να είναι ελεύθεροι. Τρομοκράτες των δρόμων που, στην πράξη, έχουν ελευθέρας στην πρόκληση τρόμου και πόνου. 

Αναμένονται οι επόμενοι φονιάδες. Φυλαχτείτε μόνοι σας, μην περιμένετε τους φύλακες των νόμων να φυλάξουν τη ζωή σας...

harddog-sport-blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: