2.11.21

Το δράμα του Άρη...


«Δέχτηκα επίθεση ξανά από το σύστημα που την πέφτει στον Βασιλακόπουλο»...

Για «δολοφονία χαρακτήρα» κάνει λόγο ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε ως συνέπεια των λεγόμενών του χθες, 1/11/2021, στον αέρα της... εκπομπής ΣΗΜΕΡΑ, για τον θάνατο του 47χρονου ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη.
 
«Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…», είχε δηλώσει ο Άρης Πορτοσάλτε, λέγοντας μάλιστα ότι «δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. 

Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά», ξεχνώντας πως ο ντελιβεράς διαμελίστηκε από οδηγό αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια τον εγκατέλειψε.

Σήμερα, αμετανόητος ο δημοσιογράφος, αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση «από το ίδιο σύστημα που επιτέθηκε στον Βασιλακόπουλο, αυτό της δολοφονίας χαρακτήρων», ενώ δεν είπε «τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι». 

Η δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου του επισήμανε ότι «απλώς δεν ήταν η στιγμή και ότι δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες»...

Πηγή: thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: