30.12.15

Παπαμιμίκος: Στη ΝΔ υπάρχουν ιερατεία...

Ανδρ.Παπαμιμίκος: Στη ΝΔ υπάρχουν ιερατεία, φέουδα και επετηρίδες
...φέουδα και επετηρίδες...

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της εσωκομματικής αντιπαράθεσης για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Επικρίθηκε με σφοδρότητα από...
αρκετούς παλαιούς βουλευτές και έγινε «σάκος του μποξ» πολλές φορές για μια σειρά κομματικούς παράγοντες. Ήταν ο εύκολος και κατά ορισμένους, πιο έμπειρους στο κομματικό σύστημα, ο πιο βολικός στόχος για πολλούς.

Δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοικτά για όσα συνέβησαν τα δυόμιση χρόνια που είναι γραμματέας της ΝΔ, μια θέση που του εμπιστεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Το Βήμα συνάντησε τον Ανδρέα Παπαμιμίκο το μεσημέρι της Τρίτης, σε ένα διάλειμμα που έκανε από το δικηγορικό του γραφείο, όπου βρίσκεται αρκετές ώρες την ημέρα, εκτός από τις κομματικές του υποχρεώσεις.

Ο ίδιος μιλά ανοικτά, πρώτη φορά, για ιερατεία, επετηρίδα και φέουδα που υπάρχουν στη ΝΔ, αλλά και για παράγοντες που σκόπιμα εμποδίζουν την εξέλιξη του κόμματος.

Στη συνομιλία που είχε με το tovima.gr ο γραμματέας της ΝΔ, εν μέσω των δυο γύρων της εσωκομματικής αναμέτρησης, αναφέρεται για πρώτη φορά τόσο ανοικτά για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υποστηρίζει ότι υπάρχουν στελέχη, αν και δεν τα κατονόμασε, τα οποία είχαν μάθει να βολεύονται σε μια συρρικνωμένη αλλά ελεγχόμενη παράταξη. Μιλάει για παλαιά νοοτροπία που επικρατεί σε μεγάλο τμήμα της ΝΔ, αναφέρεται σε πρόσωπα που κρύβονται από την πραγματικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: