31.12.15

"Δεν διεκδικώ αναδρομικά"...

Πλακιωτάκης: Δεν διεκδικώ αναδρομικά - Παραιτήθηκα από κάθε δικαίωμα το 2012
...λέει ο Πλακιωτάκης...

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφερόμενος στο θέμα των αναδρομικών των βουλευτών, δήλωσε ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη...
διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων που εμφανίζουν το όνομά του στη σχετική λίστα 117 βουλευτών, είπε πως εκείνος με δήλωσή του από το 2012, έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις εν λόγω αναδρομικές αμοιβές.
Ο κ. Πλακιωτάκης σημειώνει ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που "ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας", θεωρεί αδιανόητο για τον οποιοδήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.
"Ο πολιτικός κόσμος, απαιτείται να σταθεί στο ύψος του και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα", επισήμανε ο κ. Πλακιωτάκης και απαντώντας στα περί "υπονόμευσης" που καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας, είπε ότι "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί".
"Ο μεγαλύτερος υπονομευτής της χώρας, που επί πολλά έτη, συστηματικά τορπίλιζε κάθε εκσυγχρονιστική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, δεν δικαιούται δια να ομιλεί", συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: