31.12.15

Ρώσος «πέθανε» μετά από κατανάλωση βότκας...

Ρώσος «πέθανε» μετά από κατανάλωση βότκας, ξύπνησε στο νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι - Media... ξύπνησε στο νεκροτομείο και επέστρεψε στο πάρτι!...
Σόκαρε τους υπάλληλους του νεκροτομείου, ένας Ρώσος που είχε μεταφερθεί εκεί μετά από την… βεβαίωση του θανάτου του. Ο άνδρας έπινε με τους φίλους του και...
σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται η Daily Mirror, λιποθύμησε, οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο γιατί θεωρήθηκε νεκρός.

Το περιστατικό σύμφωνα με την εφημερίδα, συνέβη σε περιοχή της Ανατολικής Ρωσίας Khasanky. Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είπε σε τοπική εφημερίδα ότι εκείνη τη νύχτα το νεκροτομείο ήταν γεμάτο και πτώματα ήταν τοποθετημένα ακόμη και στο πάτωμα του ψυκτικού θαλάμου. Εκεί είχε τοποθετηθεί ο «νερκός» ήρωας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο «νεκρός» κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα σηκώθηκε και χωρίς να μπορεί να συνειδητοποιήσει που βρίσκεται βρήκε την έξοδο σοκάροντας τους υπαλλήλους του νεκροτομείου.

«Ήταν πολύ σκοτεινά και κρύα» είπαν οι υπάλληλοι και πρόσθεσαν ότι ο «νεκρός» δεν μπορούσε να καταλάβει πολλά εξαιτίας της κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων βότκας.

Ο άνδρας, μετά από εξέταση από την αστυνομία, επέστρεψε στο πάρτι όπου βρήκε τους φίλους του να πίνουν στη μνήμη του.

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: