29.12.15

Η αριθμητική του Ευκλείδη…

Ως «μητέρα των μαχών» παρουσίασε το MEGA, την διαπραγμάτευση που ξεκινά με τους εκπροσώπους των δανειστών για το Ασφαλιστικό, που αναμένεται σκληρή.

Όπως...
μετέδωσε ο Χρήστος Τσιγουρής, βασική "κόκκινη" γραμμή της κυβέρνησης είναι να μη μειωθούν οι κύριες συντάξεις, κάτι που περιλαμβάνεται και στην πρόταση της Αθήνας.

Σε ό,τι αφορά τις επικουρικές συντάξεις, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του καναλιού, η πρόταση της κυβέρνησης προβλέπει ότι δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις έως 170 ευρώ, οι οποίες αποτελούν και το 53% του συνόλου των επικουρικών.

Ωστόσο, οι επικουρικές άνω των 170 ευρώ είναι πιθανό να υποστούν μειώσεις, χωρίς ωστόσο ο κ. Κατρούγκαλος να έχει μέχρι στιγμής ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με το ύψος των μειώσεων αυτών.

Ο "καυτός" αυτός φάκελος αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στον Αλέξη Τσίπρα, ενώ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ενημερωθεί το "κουαρτέτο".

Στις 8 Ιανουαρίου πρόκειται να γίνει η πρώτη συζήτηση των δύο πλευρών για το θέμα αυτό, ώστε στα μέσα Ιανουαρίου να περάσει το σχετικό νομοσχέδιο από τη Βουλή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: