1.11.15

Ανησυχεί για τις καταθέσεις του «κοσμάκη» ο Σταύρος...



Αν και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ξεκαθάρισε μετά τα αποτέλεσμα των stress tests των ελληνικών τραπεζών ότι έχει απομακρυνθεί οριστικά το ενδεχόμενο κουρέματος καταθέσεων, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έχει...
διαφορετική άποψη.
«Το θέμα είναι να καταφέρουμε να σώσουμε τις καταθέσεις των ανθρώπων οι οποίες κινδύνεψαν και κινδυνεύουν», δήλωσε από τα Χανιά που βρέθηκε για τα εγκαίνια του Μουσείου «Οικία Ελευθερίου Βενιζέλου».

«Σας θυμίζω χαρακτηριστικά ότι στη Βουλή, λίγο πριν κλείσουν οι τράπεζες, έλεγα στον Αλέξη Τσίπρα ότι κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών, οι καταθέσεις του κοσμάκη, Κάποιοι από κάτω κάγχαζαν και τελικά φτάσαμε στο σημείο να κλείσουν οι τράπεζες, με αποτέλεσμα να χαθούν πολλά λεφτά από την ελληνική οικονομία», σημείωσε ο αρχηγός του Ποταμιού.

«Ο νόμος για την ανακεφαλαιοποίηση ήρθε με καθυστέρηση και με πολλά κενά. Ελπίζω πάντως ότι έστω κι έτσι, παρά τις κινήσεις της κυβέρνησης, το αποτέλεσμα δεν θα είναι να κουρευτούν οι καταθέσεις του κόσμου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: