30.11.15

"Πασαρέλα" Λεβέντη...

Λεβέντης: Δεν θα περάσει το ασφαλιστικό και αυτή είναι η φοβία του Τσίπρα
...στα κανάλια και τα ραδιόφωνα...
Ζει το όνειρο του! Από την αφάνεια, ξαφνικά πρώτη μούρη - το τελευταίο, μη το παίρνετε τοις μετρητοίς.
Βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια και τα ραδιόφωνα για να...
πει τα ίδια. 
Οτι επιμένει στην οικουμενική κυβέρνηση, οτι ο Τσίπρας φοβάται πως το ασφαλιστικό δεν θα περάσει και θα ρίξει την κυβέρνηση του, κ.λπ.

Διαβάστε τι είπε σήμερα στο ΒΗΜΑ FM, οπως διαβάζουμε στο protothema:

Την εκτίμηση ότι «ο Τσίπρας δεν θα περάσει το ασφαλιστικό και αυτό είναι η φοβία του» διατύπωσε ο Βασίλης Λεβέντης το πρωί της Δευτέρας.Εξηγώντας τη στάση του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών μετά την προσπάθεια του πρωθυπουργού να δεσμεύσει τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης είπε ότι «εγώ μιλάω για ένα εθνικό σχέδιο και όχι για μα συμφωνία προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση ο Τσίπρας σε μια ψηφοφορία».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επέμεινε, επίσης, στην ανάγκη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης προσθέτοντας ότι «αν είχαμε κάνει οικουμενική από το 2009 θα είχαμε φύγει από τα μνημόνια το 2011». Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα της Γερμανίας και της κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού και συμπλήρωσε ότι «εκείνοι που πρέπει να κάνουν το μεγαλο συνασπισμό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ». «Γι' αυτό και θα πω στον Τσίπρα να πάει την ψηφοφορια για το ασφαλιστικό μετά τον Ιανουάριο προκειμένου ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να πείσει του θερμοκέφαλους που τώρα έγιναν αντιμνημονιακοί ότι πρέπει να εφαρμοστει η γραμμή του Κωνσταντίνου Καραμανλή» πρόσθεσε.

«Εγώ έχω στο μυαλο μου αυτό που είχα πει πάντα: Να κάνουμε κυβέρνηση οικουμενική, όχι κομματικούς υπουργούς. Πιστεύω ότι δεν θα το αρνηθεί τελικά ο Τσίπρας και θα το δεχθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης μιλώντας στο BHMAFM προσθέτοντας ότι με τη λήξη του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ο Τσίπρας «έσκυψε και μου είπε "θα τα πούμε μόλις γυρίσω"».

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η Ένωση Κεντρώων δεν θα συμμετέχει στην κυβέρνηση με τον Καμμένο «γιατί είναι ακροδεξιός».

Προειδοποίησε, τέλος, ότι «θα έρθει μια νύχτα με την ψηφοφορια του ασφαλιστικού που θα ζήσουμε πάλι Grexit».

Δεν υπάρχουν σχόλια: