30.11.15

Σε ξενοδοχείο διαμένει ο Φλαμπουράρης...

Σε ξενοδοχείο διαμένει ο ΦλαμπουράρηςΝα... ξεσπιτωθεί αναγκάστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του στα Εξάρχεια.
Ο Φλαμπουράρης δεν διαμένει ούτε, βεβαίως, στην Αίγινα, ούτε στο σπίτι του στα Εξάρχεια, αλλά έχει βρει προσωρινή κατοικία στο... ξενοδοχείο του Συντάγματος «Athens Plaza», σύμφωνα με το "BHMAτοδότη".

«Προσωρινά μένω στο ξενοδοχείο έως ότου επιδιορθωθούν τα μάρμαρα και η πόρτα του σπιτιού μου στα Εξάρχεια και εγώ πληρώνω» φέρεται να είπε ο κ. Φλαμπουράρης.

Ολόκληρο το δημοσίευμα:

Ενα πεντάστερο για τον κ. Φλαμπουράρη

Ας πάμε τώρα για λίγο στην Αίγινα, εκεί όπου έχει την εξοχική του κατοικία ο Αλ. Φλαμπουράρης. Μου λένε ότι ο υπουργός Επικρατείας και εκ των εξ απορρήτων του Πρωθυπουργού δεν μένει πλέον εκεί. Το γιατί θα σας εξηγήσω παρακάτω. Δεν μένει όμως ούτε στο σπίτι του στα Εξάρχεια, αφού η είσοδος έχει υποστεί καταστροφές από τη μολότοφ που του πέταξαν προσφάτως άγνωστοι. Και βεβαίως θα διερωτηθείτε πού μένει ο κ. Φλαμπουράρης. Τον εντόπισα στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Συντάγματος «Athens Plaza»:

«Προσωρινά μένω στο ξενοδοχείο έως ότου επιδιορθωθούν τα μάρμαρα και η πόρτα του σπιτιού μου στα Εξάρχεια και εγώ πληρώνω» μου είπε. Να σημειώσω ότι στο ίδιο ξενοδοχείο μένουν κατά καιρούς και βουλευτές περιφέρειας με έξοδα της Βουλής. Αλλά ο κ. Φλαμπουράρης δεν σταματά εδώ. Πιστεύει ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας πολιτικής επίθεσης που έχουν εξαπολύσει οι αντίπαλοί του, χωρίς όμως να τους κατονομάζει. Γιατί όμως το λέει αυτό;

Την περασμένη Δευτέρα, όπως ο ίδιος αφηγείται, ένας φίλος του στην Αίγινα τον ειδοποίησε ότι έχει πληροφορίες από συνδικαλιστές της ΔΕΗ ότι κάποιοι θα πειράξουν τον μετρητή της ΔΕΗ του εξοχικού του ώστε να τον εμφανίσουν ότι παίρνει τζάμπα ρεύμα. Το κατήγγειλε στην αστυνομία, εστάλησαν στην Αίγινα εμπειρογνώμονες και εκεί όντως βρέθηκε ένας μηχανισμός στον μετρητή της ΔΕΗ που σταματούσε τη μέτρηση. Και μετά απ’ αυτό είναι βέβαιος ότι τον κυνηγούν. Ποιοι; Μα, πολιτικοί του αντίπαλοι, λέει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: