30.11.15

Η Ξουλίδου ζητά την παραίτηση Καμμένου...

Το πρώτο "καρφί" ήρθε μέσω Twitter, με την πρώην  βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου. να γράφει, πως, «οι ΑΝΕΛ πρέπει ν' αλλάξουν ΧΘΕΣ ηγεσία».
Η συνέχεια δόθηκε σήμερα, σε...
συνέντευξη της το πρωί της Δευτέρας. Η Ξουλίδου άφησε βαριά υπονοούμενα για τον Καμμένο λέγοντας ότι «από τον Ιανουάριο όταν έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας κατάλαβε ότι θα μπορούσε να παίξει παιχνίδια πολιτικά και να ρυθμίσει τη ζωή ορισμενων ανθρώπων».

«Βλεπω πολιτικά παιχνίδια που παίζονται από ορισμένους ανθρώπους» συνέχισε την κριτική της η κυρία Ξουλίδου επισημαίνοντας ότι πλέον ο Πάνος Καμμένος «είναι σε πλήρη αντίφαση με τον κόσμο των ΑΝΕΛ. Υπάρχει ασυνέπεια λόγων και πράξεων με αυτό που θέλει ο κόσμος των ΑΝΕΛ».

Όσο για τους λόγους που η ίδια ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο τον περασμένο Ιούλιο ξεκαθάρισε ότι «εξαρχής ήμουν αντίθετη στη συμφωνία για το τρίτο Μνημονίο. Πιέστηκα και εκβιαστικά μπήκα την τελευταία στιγμή να ψηφίσω τον Ιούλιο για να μην πέσει η κυβέρνησ, γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να ρίξω την κυβέρνηση. Ο Καμμένο στην κοινοβουλευτική ομάδα μας έλεγε να ψηφίσουμε για να αποφύγουμε το Grexit».

Απαντώντας τέλος στη Ραχήλ Μακρή η οποία έγραψε για την ίδια ότι «έτσι είναι όταν αδικείς και σκάβεις τον λάκο του άλλου. Πέφτεις μέσα» η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ωςαπογοητευμένη βρίσκει παντού ενόχους» προσθέτοντας ότι «η απόφαση να διαγραφεί ήταν του Καμμένου και συναίνεσαν ολοι οι βουλευτες της ΚΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: