16.8.15

Έγκλημα στην Ύδρα...

Έγκλημα στην Ύδρα: Ληστές έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι - Ξεψύχησε ο άνδρας - Media
Ληστές έδεσαν και φίμωσαν ζευγάρι.
 Ξεψύχησε ο άνδρας...
Άγριο έγκλημα στην Ύδρα με θύμα 66χρονο, γνωστό ιδιοκτήτη ταβέρνας του νησιού.
Σύμφωνα με την κατάθεση της 58χρονης συζύγου του θύματος, το ζευγάρι έκλεισε την ταβέρνα περίπου στις 2 τα ξημερώματα και επέστρεψε στο σπίτι του, που είναι...
μεσοτοιχία με το κατάστημα.

Λίγο αργότερα δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στην μονοκατοικία και έπιασαν στον ύπνο το ζευγάρι, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και ρωτούσαν επίμονα για χρήματα. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας δεν μιλούσαν ελληνικά μεταξύ τους ενώ δεν χτύπησαν το ζευγάρι.Η γυναίκα υποστηρίζει ακόμη ότι τους υπέδειξε βαλίτσα με 40 χιλιάδες ευρώ την οποία οι δράστες πήραν πριν φύγουν.


Η 58χρονη λιποθύμησε και όταν συνήλθε κατάφερε να λυθεί από τα δεσμά της. Προσπάθησε να συνεφέρει τον άνδρα της που ήταν αναίσθητος αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν. Η γυναίκα έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι για βοήθεια.


Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός ενώ δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί αν ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή ασφυξία.


Τουλάχιστον 5 οι προσαχθέντες


Στο νησί σήμανε συναγερμός όταν στις 6.30 το πρωί, διαπιστώθηκε ότι τρεις Γεωργιανοί, άγνωστοι στην Υδρα, έψαχναν να ναυλώσουν θαλάσσιο ταξί για την Αίγινα. Οι τρεις προσήχθησαν από την αστυνομία, ενώ έχει επίσης προσαψθεί και ένα ζευγάρι ομοεθνών τους που δουλεύει στην κουζίνα της ταβέρνας του ζευγαριού.


Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη καθώς το θύμα ήταν ίδιαίτερα αγαπητό στο νησί.


Το έγκλημα χαρακτηρίζεται πρωτοφανές για τα δεδομένα της Ύδρας η οποία εμφανίζει σχεδόν μηδενική παραβατικότητα.


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: