31.8.15

Η έρευνα για την πτήση-μυστήριο της "Malaysia Airlines"...

Συμβαίνει κι αλλού: Η έρευνα για την πτήση-μυστήριο ΜΗ370 έχει κολλήσει λόγω... αδειών! ...έχει κολλήσει λόγω... αδειών!...
Πέρασαν σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ότι «επιβεβαιώνει» πώς το πτερύγιο που βρέθηκε στη νήσο Ρεϊνιόν του Ινδικού Ωκεανού ανήκε στην πτήση-μυστήριο ΜΗ370 της Malaysia Airlines, τα ίχνη της οποίας έχουν...
χαθεί εδώ και 18 μήνες.

Μολονότι, όμως, η αγωνία των συγγενών και φίλων των επιβατών και του πληρώματος έχει χτυπήσει «κόκκινο», η πλήρης ταυτοποίηση του πτερυγίου έχει κολλήσει λόγω... αδειών!

Όπως αποκάλυψε πηγή από την ομάδα των ερευνών μιλώντας στο CNN «αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι προέρχεται από Boeing 777. Αλλά ακόμα χρειάζεται να ταυτοποιήσουμε τον σειριακό αριθμό που βρίσκεται μέσα στο πτερύγιο. Αυτό ανήκει σε μια υπεργολαβική εταιρεία από την Ισπανία. Η εταιρεία θα ήταν σε θέση να ταυτοποιήσει τον αριθμό αλλά το προσωπικό της είναι σε άδεια. Θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για τη βοήθειά τους».

Η υποθαλάσσια έρευνα για τον εντοπισμό του αεροσκάφους συνεχίζεται ανοιχτά των δυτικών ακτών της Αυστραλίας και η τελευταία ενημέρωση από το κέντρο επιχειρήσεων, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent, λέει ότι σε αυτή συμμετέχουν δύο σκάφη παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αυστραλοί αξιωματούχοι, πάντως, δηλώνουν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν πότε θα είναι πλήρες το πόρισμα των Γάλλων ειδικών για τα ευρήματα από τη Ρεϊνιόν.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: