31.8.15

Δουζίνας, Θεωνάς, Θ. Λεβέντης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ...


Ο διδάκτωρ του Νομικού Τμήματος του London School of Economics Κώστας Δουζίνας, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες του...
Real.gr σε εκλόγιμη θέση στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναμένεται απάντηση από τον πρώην Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Σάββα Ρομπόλη.

Όπως, επίσης, αποκάλυψε την Κυριακή η Realnews, στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκονται ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαοκράτης Βάσσης, ο Θανάσης Λεβέντης και ο Μάρκος Μπόλαρης.

Οι Γενικοί Γραμματείς των υπουργείων μένουν εκτός λίστας με απόφαση του κόμματος αλλά και τυπικά πλέον καθώς έχει λήξει η προθεσμία που θα έπρεπε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.

Εκτός δείχνει να μένει και ο Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές που ψήφισαν «παρών» στο Μνημόνιο θα ερωτηθούν αν συμφωνούν με το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αναλόγως θα κριθεί και η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια. Σε εκλόγιμη θέση αναμένεται να είναι τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Νάσος Ηλιόπουλος (πιθανότατα Α΄ Αθήνας) και Γιάννης Μπουρνούς (πιθανότατα Λέσβο).

Έως το Σάββατο αποφασίζει η ΚΠΕ

Μέχρι αύριο το βράδυ αναμένονται στην Κουμουνδούρου οι προτάσεις των Νομαρχιακών για τις λίστες, ενώ οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σε ειδική συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ έως το Σάββατο.
Σήμερα συνεδριάζει και η Επιτροπή Προγράμματος, που θα λάβει τις προτάσεις επί του Σχεδίου που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή.

Στη ΔΕΘ
Το Πρόγραμμα θα παρουσιαστεί την Κυριακή το απόγευμα στο Βελλίδειο από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη
Αύριο και μεθαύριο ο Αλ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην Κρήτη, ενώ την Παρασκευή θα μεταβεί στην Λειβαδιά. Και στις δυο περιοχές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεγάλες απώλειες βουλευτών προς την Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη.

Ο Δημήτρης Βίτσας συντονιστής
Ο Δ. Βίτσας, τέλος, ανέλαβε συντονιστής στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Κορωνάκη.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: