31.8.15

Σήμερα οι τίτλοι τέλους για το σίριαλ Μητρόπουλου...

Διέψευσε ο Νικολούδης τους ισχυρισμούς του - Συνέντευξη Τύπου στις 11:00...


Η τελευταία πράξη του «δράματος» του Αλέξη Μητρόπουλου με το ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να παιχτεί στις 11 το πρωί στη Βουλή, όπου έχει ... προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις, Αίτηση Άρσης Ασυλίας μου, Φορολογική εκκρεμότητα». Εκεί, ο κ. Μητρόπουλος αναμένεται να δώσει αναλυτικές απαντήσεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμεί σε βάρος του, κάτι το οποίο απορρίπτει ο ίδιος επικαλούμενος παραγραφή του αδικήματος.
Την Κυριακή, ο κ. Μητρόπουλος κατηγόρησε ευθέως την ηγεσία του κόμματος, κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις ανθρώπων από το Μέγαρο Μαξίμου ώστε να τον βγάλουν από το ψηφοδέλτιο του υπολοίπου Αττικής προς όφελος του Χρήστου Σπίρτζη. Μάλιστα, ο κ. Μητρόπουλος σε μία από τις αλλεπάλληλες χθεσινές παρεμβάσεις του σε τηλεοπτικά πάνελς απηύθυνε έκκληση στον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Παναγιώτη Νικολούδη να πει ανοιχτά ποιος κυβερνητικός παράγοντας παρενέβη και ζήτησε να αποσταλεί το αίτημα άρσης ασυλίας του από τον Άρειο Πάγο στη Βουλή.
Από την πλευρά του πάντως ο κ. Νικολούδης διέψευσε κατηγορηματικά το επιχείρημα του κ. Μητρόπουλου.
«Ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Γραφείο του υπουργού Επικρατείας...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: