22.8.15

Ολα τα θέματα είναι ανοιχτά...


Ο Μανώλης Γλέζος δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στο νέο κόμμα Λαφαζάνη.

-Αγαπώ τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά...

ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Μανώλης Γλέζος να προσχωρήσει στο νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. "Ολα τα θέματα είναι ανοιχτά, αν συμφωνήσουμε σε...

κοινούς στόχους, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα", είπε. 
Για τον Αλέξη Τσίπρα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, τόνισε, μιλώντας στο MEGA, πως, "εξακολουθώ να τον αγαπάω, όπως και όλους τους αγωνιστές".
Ωστόσο, «η κυβέρνηση Μαξίμου ούτε έδωσε την εξουσία στο λαό, ούτε έδωσε δουλειά στον κόσμο», πρόσθεσε.


«Δεν βοήθησε καθόλου τον κόσμο να πιάσει δουλειά» είπε ξανά για τον κ. Τσίπρα, εξηγώντας ότι με την εργασία παράγονται αξίες. 



Ο Μ. Γλέζος κάλεσε όλες τις δυνάμεις που ίδρυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ να συναποτελέσουν την συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσουν εξουσία του λαού και να αποτρέψουν την καταστροφή που έχουν δημιουργήσει τα δάνεια.



Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Γλέζος επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία με τους δανειστές. «Πώς δεν υπήρχε εναλλακτική λύση; Υπήρχε η δική μου πρόταση που δεν έβαλε για συζήτηση η κυβέρνηση. Εγκαλώ τον Τσίπρα για αυτό το θέμα».

 Τέλος, σε ερώτηση, αν χρειαστεί, προεκλογικά να του ασκήσει κριτική, ο Μανώλης Γλέζος, είπε με νόημα, «φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δε η αλήθεια»... 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: