27.8.15

Βαριές κουβέντες...

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνέντευξή του στον Alpha.

Όπως...
αναφέρει το ΠΑΣΟΚ:

Είπε ο κ. Τσίπρας, στη συνέντευξή του, πως αν δεν είναι «αυτοδύναμος» δεν θα είναι πρωθυπουργός, όπως και ότι αν συνεργαστούν «οι άλλοι» μεταξύ τους αυτή θα είναι η εθνική της διαπλοκής.

Φυσικά και δεν θα είναι πρωθυπουργός, αφού το κόμμα του φυλλορροεί, διαλύεται, καταρρέει κάτω από το βάρος της ανικανότητας του να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας, που στους οκτώ μήνες της πρωθυπουργίας «κατάφερε» τελικά να ρίξει πλαγιομετωπικά πάνω στον τοίχο της καταστροφής. Αποδείχθηκε ανίκανος να κρατήσει ενωμένο ακόμα και το ίδιο του το κόμμα ενώ μετέτρεψε τα εσωκομματικά του προβλήματα – αδιέξοδα σε μείζονα πολιτικά προβλήματα του τόπου, με τελική κατάληξη την τυχοδιωκτική επιλογή του να προκαλέσει νέες εθνικές εκλογές.

«Εκείνο όμως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, είναι πως εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ακόμη και σήμερα, την ίδια συκοφαντική, διχαστική ρητορεία απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους, αυτήν ακριβώς που χρησιμοποίησε τρία χρόνια τώρα για να αναδειχθεί στην εξουσία», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

Τίποτα δεν διδάχθηκε ή δεν κατάλαβε από τα τραγικά αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τακτικής, που στηρίχθηκε στο ψέμα, την συκοφαντία και την πολιτική απάτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: