20.8.15

Τσίπρας προς Παυλόπουλο: Να πάμε το συντομότερο σε εκλογές...

"Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για σχηματισμό κυβέρνησης που θα λάβει την εμπιστοσύνη της παρούσας Βουλής, αλλά ούτε και για τον σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης".
BINTEO...
Στο σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες στο Προεδρικό, ο Αλεξης Τσίπρας τόνισε στον Προκόπη Παυλόπουλο, πως, "οπως γνωρίζετε χθες και σήμερα είναι σημαντική μέρα. Χθες ολοκληρώθηκε η συμφωνία και σήμερα εκταμιεύθηκε η δόση. Αποκαταστάθηκε...
η οικονομική σταθερότητα, πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αποκατασταθεί και η πολιτική σταθερότητα".

 «Σας καταθέτω την εντολή που θα μου δώσετε», είπε ο Τσίπρας, εννοώντας την διερευνητική εντολή του Ιανουαρίου, και ζήτησε από τον Παυλόπουλο "να πάμε σε σύντομη διαδικασία. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για σχηματισμό κυβέρνησης που θα λάβει την εμπιστοσύνη της παρούσας Βουλής, αλλά ούτε και για τον σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης".


Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άμεση συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης «για να προχωρήσουμε» και κάλεσε τον  Παυλόπουλο να ορίσουμε ως υπηρεσιακό πρωθυπουργό έναν εκ των τριών επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων.


Από την πλευρά του, ο Παυλόπουλος ανεφερε: Να είστε βέβαιος ότι θα ασκήσω στο ακέραιο τα καθήκοντά μου τηρώντας το Σύνταγμα, ώστε να μην υπάρξει διακινδύνευση ως προς τις υποχρεώσεις της συμφωνίας και ως προς την ασφαλή πορεία της χώρας εντός της Ευρωζώνης και της ΕΕ.

Να είστε σίγουρος γι'αυτό, απάντησε ο Τσιπρας.

Δείτε το Βιντεο:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια: