2.8.11

«Καρφιά» Κακλαμάνη... αλλά για ποιον;...


«Θολές»... βολές εξαπέλυσε ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης με αποδέκτη μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, χωρίς όμως να το κατονομάζει.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, αν και... συνήθως είναι ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις και δεν μασά τα λόγια του, αυτήν τη φορά επέλεξε να ακολουθήσει την γνωστή τακτική των πολιτικών, έτσι ώστε να προσαρμόσει την ερμηνεία της φράσης του ανάλογα με τις αντιδράσεις!

Αναλυτικά, ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, είπε: «Θα πρέπει να αποφασίσετε στο Υπουργικό Συμβούλιο αν ο καθένας σας είναι αυτοκέφαλος και μπορεί να πυροδοτεί τέτοιες καταστάσεις ή είναι από απειρία. Όπως και να έχει, μεταφέρετε στον πρωθυπουργό ότι ουδείς αναντικατάστατος…».

Η τοποθέτηση του πρώην προέδρου της Βουλής είχε ως συνέπεια να διχάσει τα μέλη της Επιτροπής. Ορισμένοι θεώρησαν ότι τα «καρφιά» είχαν ως αποδέκτη τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση με αφορμή τις κινητοποιήσεις των οδηγών ταξί.

Οι περισσότεροι πάντως δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην έκρηξη του ιστορικού στελέχους και αυτό γιατί σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης δεν έγινε καμιά αναφορά στις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί!
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: