2.8.11

Η αγάπη έχει τ’ όνομά σου…


Της Πόπης Διαμαντάκου

Μπορεί όλα τα δελτία ειδήσεων να έχουν επιθεωρησιακό ύφος, ορισμένα όμως προσφέρουν και στιγμές σπαρταριστού γέλιου.

Ορισμένα θέματα του... δελτίου ειδήσεων του Star είναι ανώτερα και από την πιο εμπνευσμένη θερινή επιθεώρηση. Αυτήν τη φορά προσφερόταν για χάζι ρεπορτάζ από διοργάνωση περιφερειακών καλλιστείων, όπου οι εστεμμένες - μπόλικες για να μη μείνει καμιά παραπονεμένη φαίνεται - έδιναν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη. Μεγάλο σουξέ.
Μία εξ αυτών μετά βίας ψελλίζει κάτι κουτσοελληνικούλια. Αλλοδαπή, όπως εξήγησε η ρεπόρτερ - διότι σύνορα η ομορφιά δεν γνωρίζει. Εκ Ρουμανίας. Κοιτούσε τον φακό με νάζι.
«Από πού είσαι;» ρωτάει η ρεπόρτερ.
«Από Ρουμανία» λέει η νεαρή μοντέλα.
«Αγαπάς τη χώρα σου;» θέτει το εμπνευσμένο ερώτημα η ρεπόρτερ. Βλέμμα κενό η μοντέλα.
Ξαναρωτά η ρεπόρτερ αργά αργά: «Α-γα-πάς;... Ξέρεις τι σημαίνει αγαπάς, ε; Αγάπη - αγαπάς...». Γνέφει καταφατικά ότι έχει αντιληφθεί η μοντέλα εκ Ρουμανίας. Οπότε ξαναρωτά η ρεπόρτερ: «Αγαπάς τη χώρα σου;»
«Γιώργο» απαντά σφαίρα η μοντέλα.
Η καημενούλα στην κατηγορία «αγαπώ» έναν Γιώργο έχει. Καιρό είχαμε να δακρύσουμε από τα γέλια σε δελτίο ειδήσεων.
< Κάθε τόπος και η κουλτούρα του, κάθε μέσο και οι σταρ του, κάθε δελτίο ειδήσεων και οι προτεραιότητές του. Οταν τα πράγματα είναι καθαρά και τακτοποιημένα δεν γίνονται παρεξηγήσεις. Γιατί, σου λέει και ο ρεπόρτερ του Star που πήγε και αυτός Επίδαυρο, τι να τον κάνει το δικό μας κοινό τον Κέβιν Σπέισι και τον Σαίξπηρ ενώ τον Μπουγιούρη που τον πέτυχε παραλία Επιδαύρου και τον γνωρίζει και θα τον ξαναδεί. Με απλά λόγια, «εμάς ο Μπουγιούρης θα μας "τα φέρει", όχι ο Σαίξπηρ». Αλλωστε ο Κέβιν ήταν ακριβοθώρητος. Εξ ου και την πλήρωσε ο Μπουγιούρης. Κολλητσίδα ο ρεπόρτερ που διέκρινε, όταν τον πέτυχε να τρώει με το μπανιερό του σε ταβερνάκι, ότι υπήρχε και «συνοδός». Ως εκ τούτου, έπεσε στο κυνήγι του Μπουγιούρη ο ρεπόρτερ. Μετά το φαγητό, πριν από την παράσταση, μετά την παράσταση, ώσπου τον ρώτησε, αφού στα περί συνοδού απάντηση δεν έπαιρνε, αν θα συνεργαζόταν με τον Κέβιν Σπέισι. Ορθώς. Γιατί είναι παγκοσμίως γνωστό ότι τρελαίνεται ο Σπέισι να συνεργαστεί με τον Μπουγιούρη . Τι να σου κάνει και ο έλλην πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ, προσπαθούσε να είναι ευγενής και απαντούσε ότι θα 'ταν πολύ ευτυχής να του συμβεί. Ολο αυτό όμως είχε έναν και μόνο στόχο: να πληροφορηθεί το φιλοθέαμον ότι υπήρχε «συνοδός Μπουγιούρη» που όμως «την έκρυψε», λέει ο εν λόγω, για να μη γίνει σούσουρο. Μεγάλες στιγμές στην Επίδαυρο. Ο Μέντες έκανε τη δουλειά του και ο Μαλέλης τη δική του. TANEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: