20.8.11

Σε ρυθμούς Ίντερ...


Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, εν όψει του αυριανού (21/8) αγώνα με την Ίντερ που θα διεξαχθεί στη Γενεύη στις 19:00 ώρα Ελλάδος, και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα 21 ονόματα που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο Τοροσίδης συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το... πρόγραμμα κινητοποίησης που ακολουθεί στο γήπεδο, ενώ και ο Τζιμπούρ για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα κινητοποίησης στο γήπεδο.

Πρόγραμμα φυσικοθεραπείας ακολούθησε ο Ριέρα, ενώ αύριο αναμένεται να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία ο Ιμπαγάσα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με την Ίντερ και οι οποίοι είναι:

Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Κάταϊ.

Οι τραυματίες Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Ριέρα και Ιμπαγάσα θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 09:00, ενώ την ίδια ώρα θα προπονηθούν και οι Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 19:00.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: