22.8.11

Καρατζαφέρης: Δυσοίωνες εξελίξεις για την ελληνική οικονομία...


Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κατέθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τις «δυσοίωνες εξελίξεις για την ελληνική οικονομία».

«Η όποια αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία, μετά την πρόσφατη σύνοδο κορυφής, πλέον εξανεμίζεται. Η ύφεση βαθαίνει περισσότερο, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει το ...
4,5%, τη στιγμή που αρχικά υπολογιζόταν σε 3,5%», σημειώνει και συμπληρώνει ότι «ταυτόχρονα, η ανεργία καταγράφει αρνητικό ρεκόρ προσεγγίζοντας το 17%, ενώ μέχρι το τέλος του έτους ενδέχεται να ξεπεράσει ακόμη και το 20%», αναφέρει στο κείμενο της ερώτησής του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης ρωτάει τον πρωθυπουργό «ποια η προοπτική αντιμετώπισης της ύφεσης και δημιουργίας θέσεων εργασίας στην Ελλάδα, τη στιγμή που, παρά τις όποιες εξαγγελίες, οι επενδύσεις απουσιάζουν».

Επίσης, ζητεί να μάθει «ποιοι είναι οι ακριβείς όροι της συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τη Φινλανδία, αν υπάρχει περίπτωση να επεκταθεί και σε άλλους εταίρους-δανειστές της Ελλάδας και ποιος ο κίνδυνος να τιναχτεί στον αέρα τελικά όλο το νέο πακέτο δανεισμού της χώρας μας».

Πηγή:Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια: