5.8.11

Νέο πάρτι του Μπερλουσκόνι στο Άρκορε αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ...


Τι και αν η Ιταλία δέχεται ισχυρές πιέσεις από τους κερδοσκόπους; Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι φαίνεται πως απαντά στην κρίση με ...μπούνγκα-μπούνγκα. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως... την περασμένη εβδομάδα ο Καβαλιέρε διοργάνωσε πάρτι στη βίλα του στο Άρκορε, με προσκεκλημένες 20 νεαρές κοπέλες.

Σύμφωνα με ορισμένα ιταλικά μέσα, τα οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περίπου είκοσι γυναίκες εθεάθησαν να διαβαίνουν το κατώφλι της πολυτελούς βίλας. Έφτασαν εκεί όλες μαζί με ένα κομβόι αυτοκινήτων, ενώ φάνηκε να παίρνουν περισσότερα μέτρα προφύλαξης απ' ό,τι συνήθως.

Τα ιταλικά μέσα που μετέδωσαν την είδηση ανέφεραν ακόμη ότι οι καλεσμένες αποχώρησαν από τη βίλα του Μπερλουσκόνι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σχολιάζουν όμως ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός δυσκολεύεται να αποχωριστεί τη συνήθεια των πάρτι με νεαρές καλλονές ακόμη και τη στιγμή που η χώρα του βρίσκεται στο έλεος των κερδοσκόπων.

Τα spread των ιταλικών ομολόγων σημειώνουν αλματώδη άνοδο τις τελευταίες ημέρες, ενώ το χρέος της Ιταλίας έχει φτάσει στο ιλιγγιώδες ποσό των 1,2 τρισεκατομμυρίων ευρώ.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: