19.8.11

Ένας υπάλληλος ... για όλες τις δουλειές στη Γαύδο!...


Μόλις έναν υπάλληλο αριθμεί ως προσωπικό ο καλλικρατικός Δήμος Γαύδου ενώ παράλληλα με τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, ο δήμαρχος Στρατής Λαμπάκης εκτελεί χρέη οδηγού λεωφορείου για ... τους επισκέπτες του νησιού!

Η μετάβαση από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην ακριτική Γαύδο αφού η παλιά κοινότητα αναβαθμίστηκε μεν σε Δήμο αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε στα «Χανιώτικα Νέα» ο δήμαρχος Στρατής Λαμπάκης, εκτός από τον μοναδικό υπάλληλο που διαθέτει ο Δήμος και ο οποίος απασχολείται στο ΚΕΠ, οι ελλείψεις σε προσωπικό καλύπτονται μέσα από την προσωπική εργασία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Τα τακτικά έσοδά μας δεν έχουν μειωθεί αλλά προσλήψεις και συμβάσεις δεν γίνονται. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο ένα υπάλληλο στο ΚΕΠ. Από εκεί και πέρα το καλό είναι ότι όλοι μαζί, κι εγώ και ο αντιδήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κοιτάζουμε να βοηθάει ο καθένας με τον τρόπο του.

Όλοι αγαπάμε τη Γαύδο και θέλουμε να τη δούμε διαφορετικά και έτσι κάνουμε όλες τις εργασίες μαζί. Το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει πρόσληψη προσωπικού και θα προχωρήσουμε αλλά από το Σεπτέβριο και μετά, διότι τώρα "τρέχουμε" όλοι λόγω του καλοκαιριού.

Για να καταλάβετε αυτή τη στιγμή κάνω εγώ τον οδηγό στο λεωφορείο για να εξυπηρετήσω τους επισκέπτες» - ανέφερε ο κ. Λαμπάκης.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: