26.8.11

Η απάντηση του Κυριάκου για την επιστροφή της Ντόρας στη Ν.Δ. ...

Την ώρα που ακούγεται ολοένα και περισσότερο το σενάριο της μη καθόδου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στις εκλογές, ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έρχεται να ενισχύσει την...

σχετική φημολογία, κάνοντας λόγο για την ανάγκη επανένωσης της κεντροδεξιάς. Με έμμεσο (αλλά σαφή τρόπο) κληθείς να απαντήσει, αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ν.Δ., δίνει μια απάντηση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών.

"Δεν θέλω να μπω σ’ αυτή τη συζήτηση για λόγους που αντιλαμβάνεστε» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον «ΒΗΜΑ Fm» αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της Ντόρας στη Ν.Δ. Ωστόσο, ο ίδιος, έσπευσε να επισημάνει: «Από εκεί και πέρα, θα σας έλεγα ότι δεν βλέπω αυτό που λέτε και ίσως να ήταν το επιθυμητό: η συνολική ένωση δηλαδή της Κεντροδεξιάς. Αυτό είναι ένα ζητούμενο νομίζω μεσομακροπρόθεσμο για την παράταξη, αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει σύντομα».

ΑΞΙΖΕΙ: Η αλήθεια είναι ότι με τα ποσοστά που συγκεντρώνει η Ντόρα, πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που θεωρούν πολύ πιθανόν το ενδεχόμενο να μην φτάσει (συτόνομα) στις κάλπες.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: