2.8.11

Στην Κνωσό και στα Δικαστήρια σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί...


Κατέλαβαν τα ταμεία του αρχαιολογικού χώρου - Υπό κατάληψη παραμένει η Περιφέρεια Κρήτης...
Από τις 09.00 βγήξαν ξανά στους δρόμους οι ιδιοκτήτες ταξί. Μπορεί χθες, αυθόρμητα και κόντρα στην απόφαση της γενικής συνέλευσης, να πραγματοποίησαν τη διαμαρτυρία τους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (δείτε εδώ) , σήμερα όμως υλοποιείται ο αρχικός σχεδιασμός που προβλέπει...
διαμαρτυρία στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Οι αυτοκινητιστές έχουν καταλάβει το ταμείο του αρχαιολογικού χώρου, επιτρέποντας στους επισκέπτες του Μινωικού Ανακτόρου να επισκεφθούν το χώρο χωρίς να καταβάλλουν το προβλεπόμενο αντίτιμο, αφού τα ταμεία δε θα λειτουργούν.

Οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν συγκεντρωθεί στην Κνωσό, και δεν έχουν κλείσει το δρόμο, μην προκαλώντας προβλήματα. Οι αυτοκινητιστές σκοπεύουν να μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια με τα αιτήματά τους και το λόγο της διαμαρτυρία τους.

Άλλοι ιδιοκτήτες ταξί θα μεταβούν στις 12.00 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου αναμένεται να οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες κατά τα χθεσινά επεισόδια στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Στο αεροδρόμιο, λίγα ταξί παραμένουν σταθμευμένα στο χώρο, ωστόσο ο αερολιμένας λειτουργεί κανονικά. 117 πτήσεις τσάρτερ είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν από τις 08.00 το πρωί ως τις 08.00 το πρωί της Τετάρτης.



Εν τω μεταξύ υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί, για τέταρτη μέρα, η Περιφέρεια Κρήτης.

Στην Αθήνα

Εντελώς αιφνιδιαστικά απέκλεισαν, λίγο μετά τις 09.00, τη λεωφόρο Μεσογείων οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας, ενώ αναμένεται ο πρόεδρος του σωματείου για να επιχειρήσει συνάντηση με τον υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: