24.8.11

Εξάρθρωσαν σπείρα διαρρηκτών στο Λαύριο


Συνελήφθη στο Λαύριο 23χρονος Γεωργιανός, ο οποίος ήταν μέλος σπείρας που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια στις περιοχές Λαυρίου... Κερατέας και Μαραθώνα. Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση η οποία εντόπιζε σπίτια στις συγκεκριμένες περιοχές, και...


αφού παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα, εισέρχονταν και αφαιρούσαν κοσμήματα, χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές-ηλεκτρικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.
Από την έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες το τελευταίο δίμηνο, έχουν διαπράξει συνολικά τέσσερις διαρρήξεις στην περιοχή του Λαυρίου, τέσσερις στην περιοχή της Κερατέας και άλλες τέσσερις στον Μαραθώνα.
Ο 23χρονος είχε αποφυλακιστεί από το Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού τον Απρίλιο, με απόφαση Βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, όπου και κρατείτο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Ο δράστης συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Λαυρίου, και κατηγορείται για «σύσταση και συμμορία», «διακεκριμένες κλοπές», για «απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία» και οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
www.pixidanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: