10.7.09

Λιθοβολεί ο...Αναμάρτητος...

Ο εγκληματίας Τριανταφυλλόπουλος, κλαίει και οδύρεται για την "Κατάλυση του Κράτους"...
Ε, όχι και να μιλάει για κατάλυση του Κράτους ο Τριανταφυλλόπουλος Ο άνθρωπος που για χρόνια με τις δημοσιογραφικές απάτες , τις μαιμουδιές, τις "Ζούγκλες" και τις κρυφές κάμερες, καταλύει καθημερινά το κράτος. Ξαφνικά τον έπιασε πόνος για τον Ράπτη.
Τον άνθρωπο του Θέμου, που καθημερινά καθυβρίζει. Υποστηρίζει πως ο Μαρκογιαννάκης κι ο Παυλόπουλος, παρενέβησαν για να αφεθεί ελεύθερος ο Παπαγιάννης. Είναι κι ...

αγράμματος. Για την απελευθέρωση κρατουμένου μετά από μια σύλληψη, δεν υπάρχει κανένας υπουργός Δημόσιας Τάξης. Υπάρχει μόνο ο εισαγγελέας. Κι ο Θεός.
Για το δικό του κακούργημα της κατά-χρησης της κρυφής κάμερας, που παρά τον νόμο (ακόμα και για απλές υποθέσεις), συνεχίζει να διαπράττει, ποιος εισαγγελέας και ποιος Δένδιας έχει ασχοληθεί με την περίπτωσή του?
Δεν σκέπτεται πως αν ο Παπαγιάννης καθόταν μια μέρα στην φυλακή, το Blog το οποίο του καταλογίζουν ότι διαχειρίζεται, θα ξεπερνούσε σε επισκέψεις την Ζούγκλα?
Ο Παπαγιάννης μπορεί να έχει κάνει λάθη. Αλλά αυτή την στιγμή σε καμιά περίπτωση το nonews-News, δεν θα μπει στον δημοσιογραφικό όχλο που τον λιθοβολεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: