7.7.09

Ο ΧΑΣΑΠΗΣ της Κάντζας, ΠΑΠΑΔΡΟΣΟΣ, τρώει για δεύτερη φορά τη Ρίτσα Μπιζόγλη...

Στη θέση της ο Ν. Μάνεσης...
Αναίσχυντος. Χασάπης. Τρώει την Μπιζόγλη, βάζει στη θέση της τον Μάνεση (ουσιαστικά τον καίει) και δεν αναφέρει όχι μόνο μια λέξη συμπάθειας για μια δημοσιογράφο που τόσα έχει προσφέρει, αλλά ούτε καν τ' όνομα της.

Μ' ένα κατάπτυστο κείμενο πανηγυρίζει τον ερχομό του "Μεσσία" Μάνεση και...

...απαξιεί ν' αναφέρει έστω μια λέξη για τη δημοσιογράφο που αδειάζει τόσο φτηνά και βρώμικα για δεύτερη φορά.

Δολοπλόκος, κουτοπόνηρος, μαζί με το δεξί του χέρι, μια ασήμαντη Δήμου κι αριστερό τον χοντρομπαλά Γερμαναρά Ματία, έχει μετατρέψει την Κάντζα σε σφαγείο. Κατέστησε το δελτίο ανυπόληπτο, έκανε πογκρόμ στη δυνατή ομάδα των άξιων δημοσιογράφων κι εγκατέστησε ένα θύλακα μετρίων αντιπαραγωγικών και χαζοχαρούμενων συνεργατών του για να διαφεντεύει ένα κατεστραμμένο δημοισογραφικό τμήμα.

Η Μπιζόγλη προς τιμήν της αρνήθηκε να κάνει δοκιμαστικά μετά από τόσα χρόνια πλούσιας εμπειρίας μαζί με δημοσιογράφους σαν την Κουβελιώτη, τη Χατζή, τον Λάμπρου και την Παπαβασιλείου. Ο Μάνεσης αναλαμβάνει ένα δελτίο που με την Ρίτσα έκανε γύρω στο 16% για να το πάει, με life style θέματα που δεν του πάνε κιόλας, που; Στο 18 ή το 8;

Κατά τη γνώμη μας, ο Παπαδρόσος τον καίει σαν παρουσιαστή δελτίου του Σαββατοκύριακου. Αλλά πέρα απ' αυτό, η απάνθρωπη και ελεεινή στάση του απέναντι στη Μπιζόγλη έχει δημιουργήσει αλγεινές εντυπώσεις στο χώρο των δημοσιογράφων.

Διαβάστε το κατάπτυστο κείμενο του:
"Ο Νίκος Μάνεσης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Alpha, μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης ικανοποίησης και από τις δύο πλευρές.
Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο έγκριτος δημοσιογράφος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ θα αναλάβει και την αρχισυνταξία του.
Ο Νίκος Μάνεσης, θα είναι επίσης ένας από τους βασικούς σχολιαστές του σταθμού για τα μεγάλα γεγονότα της επικαιρότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: