13.7.09

Ο εργατοπατέρας της Εκάλης...

Προς Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ενταύθα κάτοικο -έπαυλης- στην Εκάλη που δέχθηκε μείωση αποδοχών από το Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
Κύριε εργατοπατέρα.
Οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι: 1ον. Εδώ και χρόνια κάνεις τσάμπα εκπομπές. Χωρίς αποκαλύψεις, τις οποίες κι όταν ακόμα τις έκανες, ήταν κουβέντες στον αέρα. Ας μας πει ο Μάκης, ένα σοβαρό ρεπορτάζ που ολοκλήρωσε. Ένα! Πείτε μου εσείς αν θυμάστε. Την κατάληξή του βρε παιδιά. Πάντα κάτι ξεκίναγε με στόμφο, όπως οι περιβόητες εκπομπές για τα στημένα του ποδοσφαίρου και μεις, που 'χαμε στηθεί για πόσες ώρες, να δούμε το ξεμπρόστιασμα μεγαλοεπιχειρηματιών, ακούσαμε μόνο κάποιον σε κάτι κασέτες, να λέει το όνομα...

Σωκράτης. Ποιον Σωκράτη ρε; Τον ταξιτζή; Τον μπατζανάκη μου; Ποιον; Που έβγαζες για δύο ώρες τίτλο: "Με χτύπησε ο Τσαλίκης και με παράτησε" και το υποτιθέμενο θύμα να μονολογεί σε μία ολόκληρη εκπομπή σου εναντίον του τραγουδιστή; Αν ο καταγγέλλων είχε απωθημένα; Πού ήταν ο Τσαλίκης; Τον ξεφτίλισες σε ολόκληρη εκπομπή και τον έβγαλες στην επόμενη. Αυτά όμως δεν τα πιάνει ο κόσμος, γιατί δεν είναι η δουλειά του, το βράδυ πριν κοιμηθεί, ν' αναλύει τη δική σου. Η μάνα μου πάντως, βλέποντας τον συγκεκριμένο τίτλο, πήρε ως δεδομένο, λόγω “αξιοπιστίας” σου, πως ο Τσαλίκης είναι ικανός για τα χειρότερα. Ωραία δημοσιογραφία.
2ον Να μιλήσουμε για κακοτεχνία, αδιαφορία εγκληματική. Πολύ έξυπνα Μάκη, επειδή το κεφάλαιο έχει ανάγκη από εξ υπηρέτες, πήρες τη ρετσινιά του επιθετικού θυσιάζοντας όμως κάτι Κορκολήδες και κάτι μικροβουλευτάκια που έπαιζαν φρουτάκια... Μετά κέρδισες το σεβασμό όλων μας και των επιχειρηματιών βεβαίως. Και τα δύο είναι εξαιρετικά καλά. Προτίμησες να διαλέξεις βέβαια κατηγορία και δεν ήταν αυτή του κοινού. Αυτό αγόρασε όμως αρχικά τη δουλειά σου, αυτό σε έκανε φίρμα. Τώρα “ρεπόρτερ”, πια, δέχεσαι μείωση αποδοχών στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 για να σωθεί ο σταθμός. Θα σταθώ, στο “ρεπόρτερ” (εντός εισαγωγικών) πρώτα. Δεν θα ήσουν αν τα είχες παρατήσει. Θα μέναμε με την εντύπωση πως ήσουν αληθινός. Εννοείται πως δεν μπορεί να πει ο Πρετεντέρης στο δελτίο του Mega ούτε κιχ, αν δεν έχει εγκριθεί. Δεν θα βλέπαμε ποτέ τη φάτσα του. Διαλέγουμε λοιπόν να λέμε την αλήθεια όταν μπορούμε κι όταν δεν μπορούμε - γιατί βρισκόμαστε στο σύνολο το κοινωνικό και τα μαγαζιά που εργαζόμαστε τα έχουν άνθρωποι με αντίθετες φιλοσοφίες - κάνουμε το εξής: Τη δουλειά μας μέχρι το σημείο που δεν θίγονται οι αντιλήψεις μας. Αλλιώς καθόμαστε σπίτι μας...που δεν είναι σίγουρα στην Εκάλη.
Αντί επιλόγου
Πραγματικά ανησυχήσαμε, όταν ακούσαμε πως δέχτηκες, λέει, μείωση αποδοχών στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 για να βάλεις πλάτη, μην κλείσει ο σταθμός! Άι πήγαινε ρε εργοταπατέρα της Εκάλης!
Από www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: