30.11.20

Ο πρωθυπουργός happy traveler...


... που ενοχοποιεί τους πολίτες για την πανδημία... 

Δεν έχει τέλος η πρόκληση: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ενοχοποιεί τους πολίτες για την πανδημία με θεωρίες ατομικής ευθύνης, που σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει άλλους να φταίνε, κάνει τσάρκες χωρίς μέτρα ασφαλείας ενώ υπάρχουν 100 νεκροί τη μέρα. Φαίνεται πως η... φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρνηθα, με τους μοτοσικλετιστές, χθες Κυριακή, δεν ήταν η μοναδική. Ο πρωθυπουργός, όπως θα διαπιστώσετε, πραγματοποίησε «τουρ κορονοϊού» στην Αττική, φωτογραφιζόταν χαμογελαστός με όποιον συναντούσε στον δρόμο του και κυριολεκτικά αδιαφορούσε για τα μέτρα προστασίας. 

Συγκεκριμένα, άλλος πολίτης ο οποίος είχε βγει για να περπατήσει, συνάντησε τον πρωθυπουργό και όπως γράφει ο ίδιος στο προφίλ του τού ζήτησε να φωτογραφηθούν, πράγμα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε με μεγάλη προθυμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, πέρασε από το Κρυονέρι και από εκεί κατευθύνθηκε προς τα βασιλικά κτήματα και κατόπιν προς την Πάρνηθα. Κανονικό τουρ δηλαδή και φωτογραφίσεις, την ώρα που οι Αρχές κόβουν πρόστιμα σε ηλικιωμένους γιατί φορούν τη μάσκα τους με λάθος τρόπο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός την ημέρα που θρηνούσαμε ακόμη 98 συνανθρώπους μας - θύματα του κορονοϊού, κι ενώ άπαντες είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και το Ε.Σ.Υ υπό κατάρρευση, έκανε ακόμη μια βόλτα με το ποδήλατό του στην Αττική. 






















Μάλιστα σαν άλλος ινφλουένσερ, φωτογραφιζόταν με τους περαστικούς χωρίς το παραμικρό προστατευτικό μέτρο, αδιαφορώντας ακόμη και για το αν οι εικόνες αυτές θα διέρρεαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον Τύπο...

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: