30.11.20

Μητσοτάκης στην Πάρνηθα: Ερωτήματα για τη φωτογραφία...


...αγκαλιά με 5 άτομα χωρίς μάσκες...

   Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να... ποζάρει χωρίς μάσκες και αποστάσεις ανάμεσα σε πέντε άτομα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό. 

 Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του με ποδήλατο, συνάντησε ομάδα ατόμων που έκανε Motocross και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία. 

 «Ενσυναίσθηση: η συναισθηματική ταύτιση με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου. Η φωτογραφία απεικονίζει τον ορισμό έλλειψης ενσυναίσθησης.αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.
   

 «Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι» αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.  
«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή» τονίζει ο Αλ. Νικολαΐδης...

Πηγή:avgi.gr -Με πληροφορίες από Documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: