30.11.20

Ποιος κέρδισε;...


Την όψιμη (σ.σ. πλην όμως αναγκαία, έστω και τώρα) απόφαση της κυβέρνησης για πλαφόν στα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, σχολιάζουν στο Κίνημα Αλλαγής, θυμίζοντας το... πάγιο αίτημά τους για κάτι τέτοιο από τον Μάρτιο ακόμα.

«Κάποιοι άφησαν την αισχροκέρδεια στα τεστ επί οκτώ μήνες», λένε, τονίζοντας ότι το πλαφόν θα έπρεπε να υπάρχει από τις αρχές Μαρτίου και πως η Φώφη Γεννηματά το έχει ζητήσει δεκάδες φορές έκτοτε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης, μάλιστα, πηγαίνει ακόμα πιο μακριά και αφήνει να αιωρείται ένα πολύ σημαντικό ερώτημα. Ποιος κέρδισε από αυτή την …καθυστέρηση. Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha 989 για αισχροκέρδεια εις βάρος νοσούντων, καλεί τα αρμόδια υπουργεία να απαντήσουν ποιοι έβγαλαν χρήματα από αυτήν. 

«Ποιοι κέρδισαν από αυτό και πόσο; Θα πρέπει να απαντήσουν γιατί αν το τεστ ήταν για παράδειγμα στα δέκα ευρώ, θα μπορούσαν να έχουν βοηθηθεί περισσότεροι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έκαναν τεστ λόγω μεγάλου κόστους», είπε, τονίζοντας ότι για μία μέση οικογένεια ήταν αδιανόητο να ανταπεξέλθει στο πολύ μεγάλο κόστος…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: