29.11.20

Προς κοινό μέτωπο ακροδεξιών στις επόμενες εκλογές;...


Σύμφωνα με μη υπογεγραμμένο δημοσίευμα του in.gr στις 25 Νοεμβρίου 2020, γίνονται προσπάθειες από τους φυλακισμένους Χρυσαυγίτες στις φυλακές Δομοκού ώστε να... 
υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις επόμενες εκλογές (όποτε αυτές διαξαχθούν). Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει «τελευταίως γίνονται αρκετά τηλεφωνήματα προς τα έξω τα οποία έχουν έναν σκοπό: Να παραμεριστούν τα πάθη και τα μίση όλων των ακροδεξιών φασιστικών οργανώσεων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές (όποτε αυτές κι αν γίνουν)». 

Εν συνεχεία, το δημοσίευμα κάνει λόγο για συνεχή τηλεφωνήματα του Κασιδιάρη προς τον Λαγό (στις Βρυξέλλες) καθώς και προς τους Κώνστα και Ζαφειρόπουλο του Εθνικού Μετώπου για ένωση «εθνικιστικών» όπως τις ονομάζουν, δυνάμεων. 

Σημειώνεται ότι το Εθνικό Μέτωπο είναι ελληνικό ακροδεξιό κόμμα με επικεφαλής τον Μάνο Κώνστα, που ιδρύθηκε μετά τις εκλογές του 2012. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Εθνικό Μέτωπο υποδέχεται τα τελευταία χρόνια μέλη που έχουν αποσκιρτήσει από τη Χρυσή Αυγή, και εμφανίζεται ως αντισιωνιστικό και εναντίον του νεο-οθωμανισμού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα από tovima.gr, ο Μάνος Κώνστας είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τον Βορίδη στην περίφημη φωτογραφία με το τσεκούρι. Τότε ο Κώνστας, το 1986, ήταν στέλεχος της Νεολαίας ΕΠΕΝ και είχε συμμετάσχει και αυτός στα επεισόδια στη Νομική Σχολή... 

thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: