30.11.20

Ατύχημα για τον Μπάιντεν...


Έσπασε το πόδι του ενώ έπαιζε με τον σκύλο του...

Ένα κάταγμα στο πόδι άφησε στον εκλεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, η ενασχόληση με τα σκυλιά τους κατά το... Σαββατοκύριακο της γιορτής των Ευχαριστιών.

Ως αποτέλεσμα, ο 78χρονος Μπάιντεν θα χρειαστεί να περάσει τις επόμενες εβδομάδες φορώντας μια μπότα νάρθηκα.

Ο Μπάιντεν υπεβλήθηκε σε ακτινογραφία κοντά στο σπίτι του στο Γουίλινγκτον του Ντελάγουερ, μεταδίδει το Bloomberg.

Το ατύχημα συνέβη το Σάββατο, ενώ ο Μπάιντεν απολάμβανε το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών με την οικογένειά του στο εξοχικό τους στο Rehoboth Beach.

Η μεταβατική ομάδα του Μπάιντεν εξέδωσε δήλωση το απόγευμα της Κυριακής, λέγοντας ότι θα δει έναν ορθοπεδικό την Κυριακή για προληπτικούς λόγους.

Ο Μπάιντεν, 78 ετών, αναμένεται να γίνει ο 46ος πρόεδρος στις 20 Ιανουαρίου. Οι Μπάιντεν έχουν δύο Γερμανικούς Ποιμενικούς, τον Τσαμπ και τον Μέιτζορ και, όπως έχει δηλώσει ο Δημοκρατικός στο CBS News, σκοπεύουν επίσης να φέρουν μια γάτα μαζί τους όταν μετοικήσουν στον Λευκό Οίκο.

Ο Μέιτζορ υιοθετήθηκε από τους Μπάιντεν από το Delaware Humane Association το 2018 και πρόκειται να γίνει το πρώτο σκυλί καταφυγίου που ζει με την πρώτη οικογένεια.

Επίσης, ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα λάβει σήμερα Δευτέρα, για πρώτη φορά, την καθημερινή ενημέρωση που δέχεται ο ένοικος του Λευκού Οίκου από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ανακοίνωσε η ομάδα του.

Σε σύντομη ανακοίνωσή που δημοσιοποίησε για το πρόγραμμά του, το γραφείο του Μπάιντεν ανέφερε πως αφού διαβάσει την ενημέρωση, ο Δημοκρατικός πολιτικός θα συναντηθεί με συμβούλους του...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: