31.12.16

Tο βίντεο που πρόδωσε τους δολοφόνους...

 Δείτε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που πρόδωσε τους δολοφόνους του Έλληνα πρέσβη του Έλληνα πρέσβη...

Αυτό είναι το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που οδήγησαν την αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο στη διαλεύκανση της δολοφονίας του...
Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία Κυριάκου Αμοιρίδη.

Στο βίντεο φαίνεται ο 29χρονος συλληφθείς αστυνομικός Sérgio Gomes Moreira Filho να μπαίνει μαζί τον εξάδελφό του στο σπίτι όπου διέμενε ο πρέσβης και η σύζυγός του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα O GLOBO, τη Δευτέρα στις 19:53 ο 29χρονος και ο εξάδελφός του βρίσκονταν για περίπου μια ώρα έξω από το σπίτι. Στη συνέχεια στο βίντεο φαίνεται να μπαίνουν μέσα. Σχεδόν τρεις ώρες αργότερα ο 29χρονος φερόμενος ως δράστης φεύγει μόνος του με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης και στη συνέχεια επιστρέφει πεζός.

Στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης ο 29χρονος ξαναπαρκάρει έξω από το σπίτι. Την εμφάνισή του κάνει και ο εξάδελφός του. Οι δύο φαίνονται να κάνουν κάτι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Οι αρχές λένε πως το αυτοκίνητο αναχώρησε από το σπίτι με το πτώμα του διπλωμάτη στις 03.20 τα ξημερώματα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο την Πέμπτη κάτω από μια γέφυρα στην περιοχή Metropolitan Arch. Μέσα σε αυτό ήταν η απανθρακωμένη σορός του Κυριάκου Αμοιρίδη...


Δεν υπάρχουν σχόλια: