31.12.16

«Ο εραστής μου ζήλευε τον Αμοιρίδη, δεν φταίω εγώ»...

«Ο εραστής μου ζήλευε τον Αμοιρίδη, δεν φταίω εγώ» υποστηρίζει η χήραυποστηρίζει η χήρα...

Τη συμμετοχή στη δολοφονία του Έλληνα πρεσβευτή στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, αρνήθηκε η σύντροφος του, Φρανσουάζ, κατά τη...
διάρκεια της ανάκρισης.

Η Βραζιλιάνα έχει ήδη προφυλακιστεί με δικαστική εντολή, μαζί με τον εραστή της, Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο και τον εξάδελφο του του, Εντουάρντο Μορέιρα Τενέστσι ντε Μέλο.

Όπως μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η Φρανσουάζ υποστήριξε με δάκρυα στα μάτια ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και ότι για όλα φταίει ο εραστής της.

Το ίδιο υποστήριξε και ο εραστής της, ωστόσο το τρίτο άτομο που εμπλέκεται στο φόνο, ο ξάδερφος του αστυνομικού... καίει τους δύο εραστές καθώς αποκάλυψε ότι όλα ήταν προμελετημένα.

Η χήρα, που αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τις αρχές δηλώνοντας την εξαφάνιση του συζύγου της, τελικά παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως ο εραστής της ήταν ο δολοφόνος του πρέσβη. Ομως, δεν παραδέχθηκε ότι συμμετείχε στο έγκλημα.

«Οταν είδε ότι δεν υπήρχε διέξοδος, ξέσπασε σε κλάματα και ομολόγησε ότι ο Μορέιρα Φίλιο τον σκότωσε και ότι εκείνη δεν έπρεπε να κατηγορηθεί και πως δεν μπορούσε να το αποφύγει»

Ομως, σύμφωνα με τον εξάδελφο του εραστή της, εκείνη είχε καταστρώσει το σχέδιο και οι δύο άνδρες απλά το εκτέλεσαν.

Αφού τύλιξαν το άψυχο σώμα του πρέσβη σε ένα χαλί, οι δύο άνδρες έφυγαν και το έκρυψαν σε σημείο που δεν αποκάλυψε η αστυνομία. Σχεδόν δύο ημέρες αργότερα, ο εραστής της συζύγου αποφάσισε να αφήσει το αυτοκίνητο του πρέσβη κάτω από μία γέφυρα. Με τη βοήθεια ενός δικυκλιστή- ο οποίος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία- πήγε για να αγοράσει βενζίνη και πυρπόλησε το όχημα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: