15.4.24

Με Μπελέρη και Μελέτη το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;...



Στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας, ο Μητσοτάκης, θα παρουσιάσει τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου...

Όπως είναι ήδη γνωστό, το κόμμα έχει παρουσιάσει τους πρώτους 28 υποψήφιους, συν τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά , συν τον στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργο Μουρούτη (μια υποψηφιότητα που έγινε δεκτή, σύμφωνα με πληροφορίες, με ψυχρότητα από τον πρώην πρωθυπουργό), συν το δημοσιογράφο Νίκο Στέφο, συν την γιατρό από τη Ροδόπη, Νουρτζάν Σούλογλου.

Όπερ σημαίνει ότι το απόγευμα της Δευτέρας θα μάθουμε τα υπόλοιπα δέκα ονόματα – σύμφωνα με πληροφορίες, έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες – ενώ θα τελειώσει και το «θρίλερ» με την υποψηφιότητα ή μη του Φρέντι Μπελέρη, η οποία έχει προκαλέσει τριβές εντός της κυβέρνησης, καθώς κάποιοι συνεργάτες του πρωθυπουργού είναι… αναφανδόν υπέρ, ωστόσο η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ εμφανίζεται εξαιρετικά επιφυλακτική.

Ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η… πλάστιγγα φαίνεται ότι γέρνει στο να μην είναι υποψήφιος ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο στο ευρωψηφοδέλτιο να συμπεριληφθεί ο γιος του, Πέτρος, ο οποίος σε ραδιοφωνική παρέμβασή του είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ότι «αν τελικά δεν κατέβει ο πατέρας μου είναι πολύ πιθανόν να εκληφθεί ως αδυναμία και τελικά να πανηγυρίζουν οι σκευωροί».

Συνολικά δέκα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και σε αυτά περιλαμβάνεται η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχτηκε από το Μέγαρο Μαξίμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: