27.3.24

ΝΔ: Έντονο παρασκήνιο και… φωτιά στα τηλέφωνα για την ομιλία Καραμανλή...


Τεράστιο παρασκήνιο υπάρχει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σε σχέση με την ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή που θα γίνει σήμερα (27/3) το απόγευμα, καθώς γίνονται πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη γραμμή που θα επιβάλει το Μαξίμου...

Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα στο Μαξίμου έχουν πάρει φωτιά, καθώς η κυβέρνηση θέλει να δείξει ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και ομοφωνίας, ειδικά σε ένα ζήτημα, που 9 περίπου στους 10 πολίτες, θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη.
 
Το μήνυμα της «ομοψυχίας» θέλει να το δείξει η κυβέρνηση και στην ομιλία του κ. Καραμανλή, για αυτό και δεκάδες βουλευτές «πιέζονται» να βρεθούν στην ολομέλεια. Σημειώνεται, ότι η τοποθέτηση του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, γίνεται σε συνεννόηση με το Μαξίμου.

Γκρίνια για στελέχη «δύο ταχυτήτων»

Όλα αυτά γίνονται τη στιγμή που στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης, υπάρχει μεγάλη γκρίνια, καθώς αρκετά κεντρικά στελέχη θεωρούν, ότι δεν ακολουθείται από όλους η κυβερνητική γραμμή σε ότι αφορά την τραγωδία των Τεμπών, με αποτέλεσμα λίγοι να βγαίνουν μπροστά και να δέχονται πολιτική φθορά και άλλοι να «κρύβονται», ώστε να είναι έξω από το κάδρο μίας τραγικής υπόθεσης, που έχει εξοργίσει τη κοινή γνώμη.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: