29.3.24

Ο Ζαγοράκης πληγώνει το ΠΑΣΟΚ...

Η φημολογούμενη μεταγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι το επόμενο εσωκομματικό μέτωπο...

Για ένα μεγάλο μέρος του Κινήματος, μία τέτοια κίνηση από τον Νίκο Ανδρουλάκη αποτελεί κόκκινο πανί.

Κανείς δεν επιβεβαιώνει επισήμως, ούτε και διαψεύδει όμως το… ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ για τον αρχηγό της ομάδας του euro2004 και επί δέκα χρόνια τώρα ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Για να προλάβουν λοιπόν την ενδεχόμενη μεταγραφή, στελέχη κυρίως παπανδρεϊκής προέλευσης, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη να παίζει σημαντικό ρόλο, κάνουν την Κυριακή διάφορες συντονισμένες συζητήσεις για να καθορίσουν και αντιδράσεις στην περίπτωση που δουν ότι το ΠΑΣΟΚ πάει για… αυτογκόλ!

Πληγές στις σχέσεις του Νίκου

Έχασε φιλίες – κάποιες φιλίες που είχε ή νόμιζε ότι είχε – ο Νίκος Ανδρουλάκης αυτές τις μέρες με την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης.

Αυτοί οι «φίλοι» λοιπόν, που είχαν βάλει προϋπόθεση για τη «φιλία» να μην είναι σκληρός με την κυβέρνηση, αλλά να έχει περίπου μονομέτωπο προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν του συγχωρούν διάφορα που είπε στη Βουλή – πέρα απ’ όσα έκανε με την πρωτοβουλία του να συσπειρώσει όλη την αντιπολίτευση στο θέμα των Τεμπών. Κυρίως εκείνα για τη «μονταζιέρα» και τη διαρροή των συνομιλιών.

Υποψιάζομαι ότι αυτές οι πληγές που θεώρησαν ότι άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα φανούν στην πορεία. Προς τις εκλογές σε πρώτη φάση…

Κάλχας - Το Ποντίκι

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: