29.3.24

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη...

«Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά...»

Ο Αλέξης Κούγιας μετά την ανακοίνωση της απόφασης εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για την απόφαση του δικαστηρίου εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου της οποίας ήταν συνήγορος.

Η Πισπιρίγκου κρίθηκε ένοχη για την κατ’ εξακολούθηση πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξέφρασε πως εξεπλάγην από την απόφαση καθώς ήταν πεπεισμένος για την αθωότητα της γυναίκας, παρόλα αυτά σέβεται το αποτέλεσμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

«Κατά τη γνώμη μας η κατηγορούμενη είναι αθώα και με τη σύμφωνη γνώμη της κατηγορούμενης δεν θα ζητήσουμε ελαφρυντικά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, σχολίασε πως πρόκειται για δικαστικό σκάνδαλο: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Στη συνέχεια είπε: «Είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την απόφαση του δικαστηρίου και το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο, την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Πρόσθεσε πως το δικαστήριο διέκοψε για να προτείνει η εισαγγελέας την ποινή της κατηγορουμένης. Καταλήγοντας τόνισε πως θα προχωρήσει σε έφεση και πως είναι σεβαστή η δικαιοσύνη, αλλά ακόμη πιο σεβαστά τα δικαιώματα της κατηγορουμένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: