1.11.22

Πού είναι η Δικαιοσύνη;...


Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Γ. Δημητριάδης μετά την καρατόμησή του από το Μαξίμου ήταν να πάει να καταθέσει αγωγές ύψους 500.000 ευρώ στους Reporters United, στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον Θ. Κουκάκη, επειδή τον εμφάνισαν να έχει σχέση με το Predator. Περιμένουμε με... ενδιαφέρον να δούμε αν, μετά τα δημοσιεύματα του σαββατοκύριακου, θα κινηθεί με τον ίδιο τρόπο και κατά των εφημερίδων του Β. Μαρινάκη.

Τα δημοσιεύματα των Νέων και του Βήματος εκθέτουν ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση, που προσπαθεί χονδροειδέστατα να κουκουλώσει το σκάνδαλο των υποκλοπών με παιδαριώδη πορίσματα. Η υπόλοιπη λίστα Πέτσα, φυσικά, σιώπησε. Και όλα αυτά μόλις δύο ημέρες πριν την έλευση της Εξεταστικής Επιτροπής PEGA, την οποία έχει συστήσει το Ευρωκοινοβούλιο για τα παράνομα λογισμικά παρακολουθήσεων.

Σε ένα Κράτος Δικαίου θα περίμενε κανείς να εμφανιστεί ένας εισαγγελέας και να ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα με βάση τα δημοσιεύματα. Δεν κινείται κανείς. Και όχι μόνο αυτό. Δεν ξέρουμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η αρχική εισαγγελική έρευνα που υποτίθεται ότι ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο.

Δεν ξέρουμε τι απέγινε η διερεύνηση της καταγγελίας του Σπίρτζη. Και ξέρουμε μόνο ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Ντογιάκος ερευνά, αυτοπροσώπως μάλιστα, το ποιος ενημέρωσε τους παρακολουθούμενους ότι παρακολουθούνται.

Έχουμε, λοιπόν, ένα τεράστιας κλίμακας σκάνδαλο το οποίο η κυβέρνηση συγκαλύπτει και απέναντι στο οποίο η Δικαιοσύνη αδρανεί. Ακριβώς αυτή είναι η Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: