2.11.22

Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει μέτωπο με τον Πλεύρη για το ΕΣΥ...


Πέρα από την σκληρή κριτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για την Οικονομία, τα ελληνοτουρκικά και τις παρακολουθήσεις τώρα ανοίγει και ένα νέο μέτωπο.

Με συνεχείς παρεμβάσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης παρουσιάζει το πρόγραμμα του για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Κάτι που όπως... μαθαίνουμε έχει «εκνευρίσει» πάρα πολύ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, η αναφορά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ για «ουσιαστική κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των ιατρών του ΕΣΥ, η οποία οδηγεί στην μετατροπή ενός δημόσιου και κοινωνικού αγαθού, σε αντικείμενο της ιδιωτικής αγοράς», είναι κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Θάνο Πλεύρη.

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταρρυθμίσεις που προτείνει το ΠΑΣΟΚ στο ΕΣΥ, ο κ. Πλεύρης λέει στους συνομιλητές του ότι πολλά από αυτά υλοποιούνται ήδη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι συνεχώς στο μικροσκόπιο του ΠΑΣΟΚ, την ώρα μάλιστα που ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκροτεί την δική του «σκιώδη κυβέρνηση»...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: