6.10.22

Σφύριξε αδιάφορα για τη γκάφα Μηταράκη...


Το επικών διαστάσεων αυτογκόλ που έβαλε χθες στον εαυτό του και την κυβέρνηση κλήθηκε να σχολιάσει κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά δεν… ασχολήθηκε και ιδιαίτερα.

Μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα αλαζονείας και κυβερνητικής αυτοαποθέρωσης, ο... Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε για το λάθος βίντεο του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και σφύριξε αδιάφορα.

Υποστήριξε ότι «έχει τοποθετηθεί ο κ. Μηταράκης» για να περάσει στο παρασύνθημα ότι «το σημαντικό είναι να καταλάβουν όλοι ότι η Τουρκία δεν εφαρμόζει τις διεθνείς συμφωνίες και κάνει  τα στραβά μάτια» για να προσθέσει ότι η Άγκυρα υποκινεί την πολύ επικίνδυνη κίνηση προσφύγων και μεταναστών, γεγονός που νομοτελειακά οδηγεί σε τραγωδίες.

Καλή η κριτική προς την Άγκυρα, όμως να βάζουμε και τα σωστά βίντεο κύριε εκπρόσωπε όμως…

Για την ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι ο Νότης Μηταράκης δημοσίευσε, χθες, βίντεο για να επισημάνει ότι το τουρκικό Λιμενικό προωθεί με τη βία πρόσφυγες στην Ελλάδα. Το βίντεο, ωστόσο, είναι βγαλμένο πριν από τρία χρόνια και καταγράφει βίαιη αναχαίτιση προσφύγων από το τουρκικό Λιμενικό προκειμένου να μην περάσουν στην Ελλάδα, δηλαδή το αντίθετο από αυτό που καταγγέλλει ο υπουργός...

Χ.Κ.

Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: